Jaba over ons

Jaba Schoonmaak

Sinds 1977 is familiebedrijf Jaba actief in Rotterdam en omstreken als facilitair dienstverlener in de schoonmaaksector.

Jaba is gespecialiseerd in bouwopleveringen, kantoren, klinieken en glasbewassing, maar ook horecakeukens, trappenhuizen en opleveringen voor woningbouwcorporaties.

Ons motto: groot worden door klein te blijven. Wij onderhouden korte lijnen met onze opdrachtgevers, leveren een constante kwaliteit en nemen uw schoonmaakzorgen uit handen.

Missie

De missie van Jaba VOF is om een klantgerichte, innovatieve en proactieve dienstverlener te zijn, die zijn klanten dagelijkse, periodieke of eenmalige schoonmaakdiensten op maat aanbiedt.

Visie

De visie van Jaba VOF is een streven naar een goede en langdurige klantrelatie, het meedenken met de opdrachtgevers en het leveren van een constante hoge kwaliteit. Het persoonlijke contact en de platte organisatie zijn daarbij van essentieel belang.

Ervaring

Doordat Jaba zich op een breed vlak heeft ontwikkeld de afgelopen jaren is er veel kennis en ervaring opgedaan. Of het nu gaat om het voorzien van glasbewassing van uw pand, het specialistisch reinigen van uw horecakeuken, het opleveren van 200 nieuwbouwwoningen of het periodiek reinigen van kantoorpanden of klinieken, Jaba Schoonmaak staat in de ochtend, overdag en in de avonden voor u klaar. Elke dag weer.

Langetermijn

Het klantenbestand van Jaba is opgebouwd met opdrachtgevers in vele verschillende sectoren, echter hebben ze allemaal één ding gemeen. Ze zijn al heel lang klant bij Jaba. Sommige klanten al zelfs meer dan 25 jaar. Het streven is dan ook om klaar te staan voor de klanten en een relatie op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.